Maksuvälineiksi myymälässämme käyvät käteinen, pankkikortit sekä Visa- ja Mastercard luottokortit. Voitte myös maksaa ostoksenne verkossa ja noutaa tuotteen myymälästä myymälän aukioloaikoina.

Verkkokaupan maksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Ronkeli toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatiot, takuut ja kyselyt hoituvat normaalisti Ronkelin kautta joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Pankkimaksut verkkokaupassa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut verkkokaupassa

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Checkout Finland Oy

Varastokatu 3 A

33100 Tampere

Y-tunnus 2196606-6

Puhelin: 0800 552 010

Ronkeli

Kellosilta 2 C 71 (alin kerros)

00520 Helsinki

Y-tunnus 2129147-6

Puhelin: 040 361 2818